QHM: Nuk kemi akuzuar kopmanin “Saba Belça”. Mirëpo, ish pushteti i asaj kohe.

QHM: Nuk kemi akuzuar kopmanin “Saba Belça”. Mirëpo, ish pushteti i asaj kohe.

Lidhur me ripublikimin e shkrimit për ofera korruptive , i cili për herë të parë u publikua para tri viteve, ne si organizatë jo qeveritare, […]

2597 NXËNËS MË PAK PËR 8-të VITE NË SHKOLLAT E PRESHEVËS

2597 NXËNËS MË PAK PËR 8-të VITE NË SHKOLLAT E PRESHEVËS

Për tetë vite në shkollat e Preshevës  numri i nxënësve ka pas një rënje drastike  me 2597 nxënës në të gjitha shkollat e Preshevës me […]

REAGIM PËR NDALIMIN E KRYETARIT TË PDSH-së z. RAGMI MUSTAFA

Organizata jo qeveritare “Qendra për Hulumtim dhe Monitorim”, reagon ndaj ndalimit të zotit Ragmi Mustafa, kryetar i PDSH-së nga autoritetet e policisë të R. Serbisë, […]

REAGIM NDAJ SULMIT TË KOMANIS “SABA BELÇA”

Organizata jo qeveritare, Qendra për Hulumtim dhe Monitorim, reagon ndaj sulmit barbar kundër kompanis “Saba Belça” në Vranjë, ku si pasojë, iu vu flaka makinave […]

VIJNË LAJME EDHE MË TË KËQIJA PËR TË DIPLOMUARIT NË SHTETET E RAJONIT

VIJNË LAJME EDHE MË TË KËQIJA PËR TË DIPLOMUARIT NË SHTETET E RAJONIT

VIJNË LAJME EDHE MË TË KËQIJA PËR TË DIPLOMUARIT NË SHTETET E RAJONIT Shumë të rinj studentë, të diplomuar në Universitetet e rajonit e sidomos […]